Harald S. Hansen

Harald S. Hansen

Professor emeritus


  1. 2015
  2. Udgivet

    Sensing of triacylglycerol in the gut: different mechanisms for fatty acids and 2-monoacylglycerol

    Kleberg, K., Jacobsen, A. K., Ferreira, J. G., Windeløv, Johanne Agerlin, Rehfeld, Jens Frederik, Holst, Jens Juul, de Araujo, I. E. & Hansen, Harald S., 16 jan. 2015, I: The Journal of Physiology. 593, 8, s. 2097-109 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Fedtstoffer

    Dyerberg, J., Hansen, Harald S. & Stender, S., 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4.udgave udg. København: Munksgaard , s. 99-117 19 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Non-endocannabinoid N-Acylethanolamines and Monoacylglycerols: Old Molecules New Targets

    Hansen, Harald S., Kleberg, K. & Hassing, H. A., 2015, The Endocannabinoidome: The World of Endocannabinoids and Related Mediators. Di Marzo, V. & Wang, J. (red.). Amsterdam, Bind Elsevier. s. 1-13 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    The 2-monoacylglycerol moiety of dietary fat appears to be responsible for the fat-induced release of GLP-1 in humans.

    Mandøe, M. J., Hansen, K. B., Hartmann, Bolette, Rehfeld, Jens Frederik, Holst, Jens Juul & Hansen, Harald S., 2015, I: The American Journal of Clinical Nutrition. 102, 3, s. 548-555 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 1303838