12. november 2019

Lundbeckfonden udnævner fem nye fellows på Københavns Universitet

Bevillinger

Fem forskere fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet er udpeget som Lundbeckfonden Fellows. Med hver titel følger en forskningsbevilling på 10 mio. kroner over fem år.

portrætter af nyudnævnte fellows på KU

De fem nye fellows fra SUND. Fra venstre: Cordelia Imig, Elisabeth Rexen Ulven, Marco Donia, Thomas Qvistgaard Jepps, Tor Biering-Sørensen.

For 13. gang har Lundbeckfonden tildelt en række såkaldte fellowships til yngre, veletablerede forskere på forskellige områder.

Sammen med titlen følger 10 millioner kroner til forskning over en femårig periode, og med ti forskere er årets felt af fellows det hidtil største.

Halvdelen af dem er tilknyttet Det Sundhedsvidenskabelige Faktultet på Københavns Universitet, mens de øvrige fem modtagere er fordelt andre af landets universiteter og hospitaler

Læs mere om Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets fem nye Lundbeckfonden Fellows og deres forskningsprojekter - følg linketDu kan også se videoer med modtagerne på Lundbeckfondens hjemmeside.

/ILF-kommunikation